CHILI TIME CENTRUM

CHILI TIME CENTRUM de authentieke Thaise keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 830 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chili Time Centrum. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 23:44 Ik kreeg waar voor mijn geld, het eten was lekker op tijd. Ik kreeg een paar volle bakken. Mijn salade was apart verpakt zodat het niet warm werd. Volgende keer wil ik het restaurant gaan proberen lijkt me wel leuk!!
24 apr 2022 om 20:49 Helaas was alles veel te lang gekookt, want de smaak was wel gied.
22 apr 2022 om 20:26 Rode cury is top
19 apr 2022 om 8:52 Het eten is redelijk. Jammer dat er niet veel verse producten wordt gebruikt. Bij de bestelling zaten ook 2 drankjes. Die hebben we nooit gekregen. Ook een mail naar ChiliTime levert geen reactie op. Jammer, dit was de laatste keer.
14 apr 2022 om 0:37 Het eten was best lekker. Bezorging was goed het eten was nog warm ondanks de verre afstand. Wat ik wel jammer vond was dat de salade samen bij het warme eten was. Het eten was safe niet heel erg pittig maar ook niet flauw, c u next time!
10 apr 2022 om 20:54 Not good. Shrimp dish with only four shrimps in it. Curry was like water. Pad Thai just mushy and bland. Chicken satay dry and cooked to death. Spicy salad wasn’t spicy at all. And it was expensive.
2 apr 2022 om 3:34 Het eten was zéér goed, warm en op tijd bezorgd!
29 mrt 2022 om 19:05 was lekker!
1 mrt 2022 om 21:08 Pad Thai was NOt really what it used to be. It tasted bland and was too soggy. The red curry was too strong on the fish sauce and not balanced at all. A big NO.
27 feb 2022 om 9:49 Lekker eten maar de rode curry was meer soep dan gevuld
25 feb 2022 om 21:53 Lekker eten, was alleen niet erg warm meer
22 feb 2022 om 20:14 Lekker eten. Op aangekondigde tijd geleverd door aardige bezorger.